home > Corona update

Levertijden

Wij kunnen je bestelling zoals je van ons gewend bent, op tijd versturen. Echter, vanwege het hoge aantal pakketten dat tijdens deze corona-crisis wordt besteld en de maatregelen die genomen moeten worden, staan PostNL en DHL onder erg hoge druk. Daarom kan je bestelling wat vertraagd zijn. We hopen op jullie begrip. Via de track en trace-code die je ontvangt (mogelijk met enige vertraging), kun je je bestelling volgen.

Update over Zo Mooi kaartjes

Hieronder geven we jullie graag een update over Zo Mooi leveringen in deze lastige periode. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op, we helpen je graag!
 

Zijn jullie net als altijd open ?

Jazeker, wij staan klaar om jou te helpen ! Zo zijn we bereikbaar:

Via de mail: serviceteam@zomooikaartjes.nl
Via de telefoon: we zijn op werkdagen van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds bereikbaar op 085-0438025

 

Worden mijn kaartjes veilig gedrukt en verzonden ?

Ja, je kaartjes worden veilig gedrukt en verzonden. Onze drukkerij is gewoon open en we volgen hier strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving:

We desinfecteren de meest kwetsbare plekken tweemaal per dag

Er is geen fysieke overdracht tussen de twee ploegendiensten. Medewerkers houden 1,5 meter afstand. De pauzes zijn opgedeeld

En is er geen fysiek contact meer tussen leveranciers en medewerkers, o.a. doordat we pakbonnen niet meer tekenen.
 

Wanneer worden mijn kaartjes bezorgd?

De post draait gewoon door, maar door drukte met veel online bestellingen en de maatregelen die de postbezorgers hebben moeten treffen, kan er een langere levertijd ontstaan. Met de track en trace-code die je ontvangt kun je je bestelling volgen. Lees hier meer informatie over de reguliere levertijden.
 

Hebben jullie tips voor geboortekaartjes of kraamborrelkaartjes in deze periode?

Ja, we hebben meerdere tips en helpen je graag!

Veel ouders kiezen ervoor een klein kaartje bij het geboortekaartje te voegen, met meer info over het (tijdelijk niet) ontvangen van kraambezoek of de planning van de kraamborrel. Bekijk hier onze kraamborrelkaartjes-collectie.

Op verzoek kunnen we ook een klein kaartje in de stijl van je geboortekaartje in je account zetten!

Bekijk ook onze teksttips over bezoek voor de kleine bijgevoegde kaartjes

Daarnaast is het extra leuk om nu een foto van je kleintje mee te sturen. We hebben een pagina met fotolabels gemaakt, die je met een paperclip kunt vastmaken aan je kaartje.

Of wat dacht dat je van onze luxe pocketfolds, waarin je een grote foto toe kunt voegen?
 

Contact met Zo Mooi

Staat jouw vraag hier niet tussen, of wil je graag advies van ons rondom je geboortekaartje, neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons mailen op serviceteam@zomooikaartjes.nl, of bellen op 085-0438025, we zijn elke werkdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds bereikbaar en denken graag met je mee! Ook op Instagram en Facebook kun je ons trouwens een berichtje sturen.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar !
Liefs, Monique & team Zo Mooi