home > Enveloppen

Enveloppen passend bij jullie geboortekaartje

Je hebt ondertussen je geboortekaartje met zorg gekozen en met liefde aangepast. Hoe leuk is het om kaartje van jullie kindje extra feestelijk te versturen in een bijpassende kleur envelop met sluitsticker! Bij een foliedruk geboortekaartje past een luxe envelop met gouden inlay en een echt folie hartje als sluitzegel. Iedereen die deze envelop ontvangt, ziet meteen dat het een speciale gebeurtenis is.

Enveloppen zijn standaard te verkrijgen in meer dan 29 kleuren. Het formaat van de envelop is afhankelijk van het formaat van je kaartje. De enveloppe is altijd iets groter dan het kaartje. Dus bij 13x13 kaartjes horen 14x14 enveloppen. De prijs van een envelop bedraagt € 0,30 per stuk, behalve wit, die kost €0,25 per stuk. Onze premium enveloppen, parelmoer, goud, zilver, metalic rood en transparant zijn € 0,40 per stuk. Bij ons vind je nu ook exclusief luxe gouden inlay-enveloppen. Deze zijn verkrijgbaar in de maat 14x14 en 12x18, in 4 varianten, en kosten €0,60 per stuk.

Wil je je enveloppen (vooraf) bestellen? Klik op de envelop naar keuze of op de afbeelding onderaan deze pagina.

 

Gouden inlay-enveloppen - vanaf €0,60 per stuk

(alleen voor 13 bij 13 cm kaarten)

De volgende luxe gouden inlay enveloppen zijn in vier varianten beschikbaar. Groen, blauw, wit en zand en allemaal met een gouden binnenkant. Deze luxe enveloppen zijn alleen beschikbaar voor het formaat 11 x 17 cm en kosten net als de enveloppen hierboven € 0,60 per stuk.

Goudfolie enveloppen - vanaf €0,60 per stuk

(alleen voor 13 bij 13 cm en 10 bij 21cm kaarten)

Speciale enveloppen - vanaf €0,35 per stuk

Enveloppen - vanaf €0,25 per stuk

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat? Neem dan even contact met ons op.