Zo Mooi | Klanten reviews geboortekaartjes google
home > Zo Mooi | Klanten reviews geboortekaartjes google

REVIEWS BLIJE KLANTEN

Als ontwerpster en trotse eigenaresse van Zo Mooi heb ik graag persoonlijk contact over de vormgeving van het geboortekaartje waar je verliefd op bent geworden. Vanuit mijn jarenlange ervaring , al vanaf 2007 ontwerp ik geboortekaartjes, adviseer en help ik met de finetuning en ontwerpen op maat.  Elke proefdruk wordt door mij bekeken, omdat ik het belangrijk vind dat je die zo perfect mogelijk ontvangt :) Dus stuur mij gerust een berichtje, je doet mij er een plezier mee..
- Liefs Monique -

 

Bij het geboortekaartje van onze eerste dochter Fem waren we zo tevreden over de creativiteit en behulpzaamheid van Zo Mooi (het werd een persoonlijk ontwerp met eigen inbreng) dat we voor onze tweede dochter Ive uiteraard ook bij Monique het kaartje wilden bestellen. Wederom is het geboortekaartje fantastisch geworden! Zoveel complimenten over gekregen. Zo diep doordacht met de maanstand en het sterrenbeeld en geweldige teksten rondom de maan. We zijn super tevreden!
- Juliëtte -

 

Goed geholpen bij het maken van een persoonlijk geboortekaartje. Zelfs nog een extra symbooltje in goudfolie speciaal gemaakt voor ons kaartje. Verder snelle reactie op vragen, een makkelijk ontwerp programma voor het creëren van het kaartje en originele ideeén....: anders dan anders. Onze geboortekaartjes zijn prachtig geworden en heel goed ontvangen.
- Laura -

 

 

Helemaal tevreden! Het bedrijf is goed telefonisch bereikbaar en Monique denkt goed mee!
Heel erg blij met het resultaat!
- Lisanne -

 

 

Voor de 2de keer deden wij beroep op het team van Zo Mooi geboortekaartjes. Communicatie met Monique verliep steeds vlot en snel. Wij zijn super tevreden met het resultaat!
Wij bevelen Zo Mooi zeker aan!
- Romy -

 

Voor het geboortekaartje van ons zoontje hadden we best wat wensen en ideetjes. Voor ons al een uitdaging laat staan voor diegene die het kaartje zou ontwerpen. Monique wist onze wensen om te zetten in een prachtig ontwerp; behulpzaam en met het beste persoonlijke advies denkbaar. Bijzonder! Net zoals het mooie geboortekaartje.
- Christi -

 

Voor het ontwerpen van het geboortekaartje van mijn zoon ben ik bij Monique uitgekomen. Haar boetiek-achtige professionele aanbod en benadering sprak mij direct aan. Volledige ontzorging en meedenken waarbij de visie van de klant centraal staat heb ik als heel fijn ervaren. Naast haar kennis en professionaliteit is zij in staat om echte verbinding te maken met haar klant. Monique heeft oog voor kwaliteit, design maar vooral voor de persoon waarmee zij samenwerkt.
Dank Monique voor deze fijne samenwerking en prachtige kaart welk centraal staat voor de warmte en liefde van het geboorte van mijn gezin..
- Mirsada -

 

Enorm tevreden van de geboortekaartjes, sluitstickers en labels die we besteld hebben bij Zo Mooi. Naast de grote keuze die je hebt om zelf jouw ontwerp samen te stellen, de gebruiksvriendelijkheid van de website en de kwaliteit van de materialen, is de persoonlijke aanpak van Monique een enorme meerwaarde. Monique is zeer bereikbaar en helpt je steeds verder met haar advies en tips. Ook de snelle service en correcte levering maken dat ik Zo Mooi aan iedereen zou aanraden!
- Ella -

 

Monique heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerpen van de geboortekaartjes. We hadden zelf een duidelijk beeld voor ogen voor de grote lijnen van de ontwerpen - maar er is zoveel keus! Heel fijn om dan advies in te kunnen winnen bij Monique - zelfs voor de kleinste dingen zoals lettergrootte. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van het geboortekaartje van Zo Mooi!
- Soraya -

 

Heel blij met de 2 geboortekaartjes die we hebben gemaakt bij Zo Mooi. Vanuit voorbeelden heb ik zelf mijn eigen kaartje gemaakt waardoor het echt uniek is. Monique heeft goede tips gegeven en kijkt altijd even mee wat heel fijn is.
- Sanne -