home > Happy customer

REVIEWS BLIJE KLANTEN

Als ontwerpster en trotse eigenaresse van Zo Mooi heb ik graag persoonlijk contact over de vormgeving van het geboortekaartje waar je verliefd op bent geworden. Vanuit mijn jarenlange ervaring , al vanaf 2007 ontwerp ik geboortekaartjes, adviseer en help ik met de finetuning. Dus stuur mij gerust een berichtje, je doet mij er een plezier mee..
- Liefs Monique -

 

Bij het geboortekaartje van onze eerste dochter Fem waren we zo tevreden over de creativiteit en behulpzaamheid van Zo Mooi (het werd een persoonlijk ontwerp met eigen inbreng) dat we voor onze tweede dochter Ive uiteraard ook bij Monique het kaartje wilden bestellen. Wederom is het geboortekaartje fantastisch geworden! Zoveel complimenten over gekregen. Zo diep doordacht met de maanstand en het sterrenbeeld en geweldige teksten rondom de maan. We zijn super tevreden!
- Juliëtte -

 

Goed geholpen bij het maken van een persoonlijk geboortekaartje. Zelfs nog een extra symbooltje in goudfolie speciaal gemaakt voor ons kaartje. Verder snelle reactie op vragen, een makkelijk ontwerp programma voor het creëren van het kaartje en originele ideeén....: anders dan anders. Onze geboortekaartjes zijn prachtig geworden en heel goed ontvangen.
- Laura -

 

 

Helemaal tevreden! Het bedrijf is goed telefonisch bereikbaar en Monique denkt goed mee!
Heel erg blij met het resultaat!
- Lisanne -

 

 

Voor de 2de keer deden wij beroep op het team van Zo Mooi geboortekaartjes. Communicatie met Monique verliep steeds vlot en snel. Wij zijn super tevreden met het resultaat!
Wij bevelen Zo Mooi zeker aan!
- Romy -

 

Voor het geboortekaartje van ons zoontje hadden we best wat wensen en ideetjes. Voor ons al een uitdaging laat staan voor diegene die het kaartje zou ontwerpen. Monique wist onze wensen om te zetten in een prachtig ontwerp; behulpzaam en met het beste persoonlijke advies denkbaar. Bijzonder! Net zoals het mooie geboortekaartje.
- Christi -