Persoonlijk advies

Als ontwerpster en eigenaresse van Zo Mooi heb ik graag persoonlijk contact met jou !... Vanuit mijn 15 jaar ervaring, adviseer en help ik met de finetuning van geboortekaartjes. Ik bekijk elke proefdruk, zodat je het geboortekaartje al zo perfect mogelijk ontvangt. Liefs Monique

 

 

geboortekaartje voor een meisje met velvet achtergrond en bloemen

 

Wij hebben een super ervaring met ons geboortekaartje! Monique heeft ons goed geholpen zodat we het kaartje kregen zoals we het in gedachten hadden. We hebben hier al heel veel complimenten over gekregen. De persoonlijke en snelle aanpak had ons meteen overtuigd om voor 'Zo Mooi' en Monique te kiezen. Voor ons volgend kindje weten we meteen waar we het geboortekaartje zullen bestellen!
- Noreen -

 

Vanaf eerste contact kregen we direct een snelle reactie van Monique en kwam ze proactief met waardevolle tips. Keer op keer was de reactie snel en zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen.
- Daan & Lauren -

 


Helemaal blij met ons prachtige geboortekaartje voor ons lieve dochtertje Vie. Samen met Monique gekeken naar mijn wensen en deze uiteindelijk samengevoegd in een bestaand ontwerp van haar. Niks wat ik vroeg was te gek en ze dacht mee tot we uiteindelijk het voor ons perfecte eindresultaat hadden. Zó mooi! Ik zou haar zeker aanbevelen!
- Chantal -

 

Bij het geboortekaartje van onze eerste dochter Fem waren we zo tevreden over de creativiteit en behulpzaamheid van Zo Mooi (het werd een persoonlijk ontwerp met eigen inbreng) dat we voor onze tweede dochter Ive uiteraard ook bij Monique het kaartje wilden bestellen. Wederom is het geboortekaartje fantastisch geworden! Zoveel complimenten over gekregen. Zo diep doordacht met de maanstand en het sterrenbeeld en geweldige teksten rondom de maan. We zijn super tevreden!
- Juliëtte -

 

Goed geholpen bij het maken van een persoonlijk geboortekaartje. Zelfs nog een extra symbooltje in goudfolie speciaal gemaakt voor ons kaartje. Verder snelle reactie op vragen, een makkelijk ontwerp programma voor het creëren van het kaartje en originele ideeén....: anders dan anders. Onze geboortekaartjes zijn prachtig geworden en heel goed ontvangen.
- Laura -

 

 

Wij zijn erg blij met ons geboortekaartje en hebben onwijs veel leuke reacties gekregen uit onze vriendenkring op het kaartje. Monique is heel behulpzaam en reageert snel op vragen en verzoekjes. Erg handig dat je zelf je design kan ontwerpen, beheren en aanpassen in de editor. De leukste reactie die we kregen: ‘het mooiste geboortekaartje ooit ontvangen!’.
- Josse -

 

 

Voor de 2de keer deden wij beroep op het team van Zo Mooi geboortekaartjes. Communicatie met Monique verliep steeds vlot en snel. Wij zijn super tevreden met het resultaat!
Wij bevelen Zo Mooi zeker aan!
- Romy -

 

Voor het geboortekaartje van ons zoontje hadden we best wat wensen en ideetjes. Voor ons al een uitdaging laat staan voor diegene die het kaartje zou ontwerpen. Monique wist onze wensen om te zetten in een prachtig ontwerp; behulpzaam en met het beste persoonlijke advies denkbaar. Bijzonder! Net zoals het mooie geboortekaartje.
- Christi -

 

Voor het ontwerpen van het geboortekaartje van mijn zoon ben ik bij Monique uitgekomen. Haar boetiek-achtige professionele aanbod en benadering sprak mij direct aan. Volledige ontzorging en meedenken waarbij de visie van de klant centraal staat heb ik als heel fijn ervaren. Naast haar kennis en professionaliteit is zij in staat om echte verbinding te maken met haar klant. Monique heeft oog voor kwaliteit, design maar vooral voor de persoon waarmee zij samenwerkt.
Dank Monique voor deze fijne samenwerking en prachtige kaart welk centraal staat voor de warmte en liefde van het geboorte van mijn gezin..
- Mirsada -

 

Enorm tevreden van de geboortekaartjes, sluitstickers en labels die we besteld hebben bij Zo Mooi. Naast de grote keuze die je hebt om zelf jouw ontwerp samen te stellen, de gebruiksvriendelijkheid van de website en de kwaliteit van de materialen, is de persoonlijke aanpak van Monique een enorme meerwaarde. Monique is zeer bereikbaar en helpt je steeds verder met haar advies en tips. Ook de snelle service en correcte levering maken dat ik Zo Mooi aan iedereen zou aanraden!
- Ella -

 

Monique heeft ons fantastisch geholpen met het ontwerpen van de geboortekaartjes. We hadden zelf een duidelijk beeld voor ogen voor de grote lijnen van de ontwerpen - maar er is zoveel keus! Heel fijn om dan advies in te kunnen winnen bij Monique - zelfs voor de kleinste dingen zoals lettergrootte. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van het geboortekaartje van Zo Mooi!
- Soraya -

 

Heel blij met de 2 geboortekaartjes die we hebben gemaakt bij Zo Mooi. Vanuit voorbeelden heb ik zelf mijn eigen kaartje gemaakt waardoor het echt uniek is. Monique heeft goede tips gegeven en kijkt altijd even mee wat heel fijn is.
- Sanne -

 

 

- Lees hier alle klant reviews over Zo Mooi op google -