BESTEL EEN PROEFDRUK VAN JE GEBOORTEKAARTJE

Je hebt met veel liefde een geboortekaartje ontworpen, vervolgens wil je natuurlijk een proefdruk bestellen om het kaartje in het echt te zien. Om optimaal gebruik te maken van je proefdruk, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet..

Tip 1 | Zo Mooi geeft kosteloos advies

Een geboortekaartje voor je kindje bestellen is een bijzondere gebeurtenis, en dat start al bij het ontwerpproces én de proefdruk. Daarom biedt Zo Mooi kosteloos advies en hulp bij het personaliseren. Wil je daar graag gebruik van maken ? neem dan even contact op vóórdat je een proefdruk besteld. Op deze manier ontvang je het geboortekaartje al zo perfect mogelijk en bespaar je kosten voor meerdere proefdrukken en de verzendkosten voor een eventuele 2de proefdruk. Stuur gerust een berichtje !

Tip 2 | Papierwaaier

Twijfel je over welke papiersoort het mooiste bij jullie geboortekaartje staat? Vraag dan eerst 1 proefdruk aan, je ontvangt daarbij de papierwaaier met onze stevige kwaliteiten. Door de verschillende kleuren maanfase kan je kijken welke invloed het papier op de kleur heeft. Biotop maakt de kleur bijvoorbeeld warmer - Natuurkarton maakt het wat koeler. Klik hier voor gedetailleerde informatie.

Enveloppen & Papierwaaier

Zo Mooi heeft 8 stevige papiersoorten waar je uit kan kiezen voor de standaard geboortekaartjes en 3 papiersoorten voor folie geboortekaartjes. Verder vind je alle standaard envelop kleuren die we voor je op voorraad hebben liggen. Kies je voor een envelop met goud-inlay of goudfolie details, bestel die bij je proefdruk om te bekijken

 

TIP: Voor maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden en overgedragen aan PostNL. (Foliedruk, hout, stans en kraft heeft 1 werkdag extra nodig vanwege de bijzondere afwerking)

 

Proefdruk bezorging

Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1-3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren.

Weten wanneer je proefdrukje aankomt? Lees hier alles over PostNL brievenbus post verzendtijden:
https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/hoe-laat-bezorging-brievenbuspost/

 

Overige informatie

Het is mogelijk om meerdere proefdrukken aan te vragen, de eerste proefdruk kost je slechts € 1 voor een kaartje zonder folie en € 2,50 voor een kaartje met folie en/of stans , berkenhout is iets prijziger € 4,- . Daarna betaal je de stukprijs per kaart en verzendkosten € 4,25

Het proefdruksetje ontvang je één keer. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen we het na.