Zo Mooi proefdruk
home > Zo Mooi proefdruk

BESTEL EEN PROEFDRUK VAN JE GEBOORTEKAARTJE

Je hebt met veel liefde een geboortekaartje ontworpen, vervolgens wil je natuurlijk een proefdruk bestellen om het kaartje in het echt te zien. Om optimaal gebruik te maken van je proefdruk, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet..

Tip 1 | Zo Mooi geeft kosteloos advies

Als eigenaresse & ontwerpster van Zo Mooi heb ik graag persoonlijk contact met mijn klant. Een geboortekaartje voor je kindje bestellen is een bijzondere gebeurtenis, en dat start al bij het ontwerpproces én de proefdruk. Daarom geef ik kosteloos advies en help je met liefde bij het personaliseren. Elke proefdruk die wordt aangevraagd controleer ik op vormgeving & foliedruk elementen. Op deze manier ontvang je het geboortekaartje al zo perfect mogelijk en bespaar je kosten voor meerdere proefdrukken. Kan je hulp gebruiken? Stuur gerust een berichtje !

Tip 2 | Papierwaaier

Twijfel je over welke papiersoort het mooiste bij jullie geboortekaartje staat? Vraag dan eerst 1 proefdruk aan, je ontvangt daarbij de papierwaaier met onze 8 stevige kwaliteiten. Door de verschillende kleuren maanfase kan je kijken welke invloed het papier op de kleur heeft. Biotop maakt de kleur bijvoorbeeld warmen - Natuurkarton maakt het wat koeler. Klik hier voor gedetailleerde informatie.

Enveloppen & Papierwaaier

Zo Mooi heeft 8 stevige papiersoorten waar je uit kan kiezen voor de standaard geboortekaartjes. Met een leuke verrassing op de achterkant van elk papierstaaltje, dus vergeet niet ook daar te kijken... Verder vind je alle standaard envelop kleuren die we voor je op voorraad hebben liggen. Kies je voor een envelop met goud-inlay of goudfolie details, bestel die bij je proefdruk om te bekijken

 

TIP: Voor maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden en overgedragen aan PostNL. (Foliedruk & Berkenhout heeft 1 werkdag extra nodig vanwege de bijzondere afwerking)

 

Proefdruk bezorging

Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden en zullen in ongeveer 1-3 werkdagen bij jou in de brievenbus liggen, naar België kan dit 3 tot 8 dagen duren.

Weten wanneer je proefdrukje aankomt? Lees hier alles over PostNL brievenbus post verzendtijden:
https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-bezorgdagen-tijden/hoe-laat-bezorging-brievenbuspost/

 

Overige informatie

Het is mogelijk om meerdere proefdrukken aan te vragen, de eerste proefdruk kost je slechts € 1 voor een kaartje zonder folie en € 2,50 voor een kaartje met folie of op berkenhout, daarna betaal je de stukprijs per kaart.

Het proefdruksetje ontvang je één keer. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen we het na.