Folie Informatie geboortekaartje algemeen
home > Folie Informatie geboortekaartje algemeen

Wij zijn heel blij & trots op onze uitgebreide collectie foliedruk kaartjes met maar liefst 5 foliedruk kleuren: trendy goudfolie, warm koperfolie, lief roséfolie, stoer zilverfolie & classy zwartfolie.

TIPS VOOR EEN PERFECT FOLIEDRUK GEBOORTEKAARTJE

Omdat foliedruk een bijzonder ingewikkeld proces is, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Mocht je hier vragen over hebben of advies over willen, dan kan je iedere werkdag van 10:00 - 16:00 uur bellen met 06-51635391 of stuur een mailtje. We helpen je graag met het ontwerpen van je mooiste folie geboortekaartje.

HOE WERKT HET ?

1. Je kiest een geboortekaartje uit de collectie foliedruk ontwerpen.
Je kunt in de editor eenvoudig de foliekleur wijzigen. De teksten die al in foliedruk in het ontwerp staan , kan je zelf aanpassen. Wil je graag teksten in folie toevoegen of leuke clip-art (zwarte illustraties uit de illustratie mappen in de editor) details? Neem dan even contact met ons op voordat je de proefdruk besteld - wij moeten die details voor je omzetten naar folie. Een aangeklikte gewone kleur uit het stalen overzicht geeft geen folie effect.

2. Je kiest een geboortekaartje zonder folie maar wil daar folie aan toevoegen.
Je kan het ontwerp in de account zetten en even contact opnemen met de klantenservice via de mail of een telefonisch. Wij passen de details voor je aan en vervolgens kan je bestellen!

3. Je ontwerpt zelf een geboortekaartje met foliedruk.
Je hiervoor het formaat kiezen op de pagina "zelf maken" Het is verstandig om ook hierbij , zodra je het ontwerp hebt klaargezet in je account , even contact met ons op te nemen zodat we kunnen controleren of alles op de juiste manier in foliedruk staat geselecteerd. Vervolgens kan je zelf een proefdruk aanvragen.

PAPIERSOORTEN EN MINIMUM OPLAGE

Bij onze foliekaarten kun je kiezen tussen de mooie papiersoorten coated karton en linnen. Let op: voor kaartjes met donkere kleurvlakken raden we linnen af. 

Ook foliedruk geboortekaartjes kan je nu vanaf 5 stuks bestellen ! 
Voor het eerste proefdrukje betaal je €2,50, daarna betaal je de reguliere kaartprijs.
We adviseren om bij foliedruk altijd een proefdrukje aan te vragen !

PRODUCTIETIJDEN

Foliekaartjes worden alleen op werkdagen gedrukt.
Dit zijn de productietijden: Op maandag t/m donderdag vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag gedrukt, de volgende werkdag verzonden. Op vrijdag vóór 17.00 uur besteld, maandag verzonden. Vanaf vrijdag na 17:00 besteld, dinsdag verzonden. Voor de aflevering van proefdrukken zijn we afhankelijk van de levertijden van de post.

LEVERTIJDEN

Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 7 werkdagen duren. Je eindbestelling wordt in een pakket bezorgd. Pakketten worden doorgaans binnen 1 dag nadat ze aan de post zijn overgedragen, bezorgd. Je ontvangt hierbij ook een track en trace.

PRIJZEN VAN FOLIE GEBOORTEKAARTJES

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat en papiersoort (voor de luxe papiersoort linnen rekenen we een toeslag). Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt. Bekijk de staffel door op het 'i-tje' te klikken.

TIP: COMBINEER MET ONZE GOLD EXTRA'S

We bieden een aantal leuke extra's aan die je goudfolie kaartje nóg mooier maken! Zo hebben we speciale luxe enveloppen met gouden inlay, (kraft)labels met tekst in goudfolie , sluitzegels van goudfolie, druppel paperclips .Supermooi om te combineren!