Telefonisch is  Zo Mooi niet bereikbaar op feestdagen
Je kunt ons wel altijd via e-mail bereiken!

Goede Vrijdag, vrijdag 29 maart
Dit is voor ons een reguliere vrijdag met de bereikbaarheid zoals je van ons gewend bent. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal.
Bestel je op vrijdag 7 april voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op vrijdag 7 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

1e Paasdag 31 maart
Op 1e Paasdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Eindbestellingen worden op maandag 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

2e Paasdag 1 april
Op 2e Paasdag zijn we niet bereikbaar en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Bestel je op 2e Paasdag voor 17.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Koningsdag 27 april
Op Koningsdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Bestel je op Koningsdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling of proefbestelling op vrijdag 28 april geproduceerd en verzonden. Kaarten met een luxe afwerking worden na het weekend in productie genomen.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Bevrijdingsdag 5 mei
In verband met Bevrijdingsdag vragen we je rekening te houden met 1 werkdag vertraging. We werken hard om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken. Plaats je de bestelling op 5 mei voor 12u, dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog verzonden. Met uitzondering van speciale bewerkingen zoals folie & stanskaarten, deze hebben standaard 1 werkdag extra productietijd nodig.

Hemelvaart 9 mei
In verband met Hemelvaart vragen we je rekening te houden met 1 werkdag vertraging. We werken hard om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken. Plaats je de bestelling op 8 mei voor 12u, dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog verzonden. Met uitzondering van speciale bewerkingen zoals folie & stanskaarten, deze hebben standaard 1 werkdag extra productietijd nodig.

Pinksteren 9 en 20 mei:
Eerste pinksterdag worden er geen kaarten gedrukt en wordt er ook geen post bezorgd door PostNL. Tweede pinksterdag: Wij drukken dan onze kaarten en verwerken we alle orders. Er worden deze dag alleen pakketten aangeboden bij PostNL. De proefdrukken en reguliere directe verzending worden doorgeschoven naar de dinsdag en worden woensdag bezorgd.

Kerstavond 24 december

Orders die geplaatst worden op 23 december voor 18:00 worden op 26 december , tenzij dit premium kaarten betreft (hout, folie, stanskaarten, soft touch).

Orders die op 23 december na 17:00 worden geplaatst, of premium orders van eerder die dag, krijgen een verzenddatum van 28 december.

1e Kerstdag - 25 december

Geen productie, geen verzending.

2e Kerstdag - 26 december

Alleen pakketten worden deze dag geproduceerd en verzonden

Oudjaarsdag - 31 december

Er worden op deze dag geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Orders geplaatst op 30 December na 18:00 worden 2/3 januari verzonden.

Nieuwjaarsdag - 1 januari

Er worden op deze dag geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Op 2 januari pakken we alles weer op.