Zo Mooi | Informatie productie en verzending op feestdagen

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom de feestdagen

Verzending & bezorging

Rondom de feestdagen bestellen we met elkaar heel veel online. Bij PostNL en DHL werken ze dag en nacht om alles op tijd bezorgd te krijgen. In een enkel geval loopt een pakketje toch vertraging op, ook als we het wel op tijd hebben gemaakt en aangeboden. We vragen hiervoor jouw begrip. Wil je weten waar jouw pakket is? Raadpleeg dan de track&trace van je order.

Goede Vrijdag, vrijdag 7 april
Dit is voor ons een reguliere vrijdag met de bereikbaarheid zoals je van ons gewend bent. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal.
Bestel je op vrijdag 7 april voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op vrijdag 7 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging

1e Paasdag, zondag 9 april
Op 1e Paasdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Eindbestellingen worden op maandag 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

2e Paasdag, maandag 10 april
Op 2e Paasdag zijn we niet bereikbaar en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Bestel je op 2e Paasdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 10 april geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 11 april geproduceerd en verzonden. Houd met proefdrukken en eindbestellingen met een luxe afwerking rekening met één extra werkdag productietijd.Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Koningsdag, donderdag 27 april
Op Koningsdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL.
Bestel je op Koningsdag voor 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling of proefbestelling op vrijdag 28 april geproduceerd en verzonden. Kaarten met een luxe afwerking worden na het weekend in productie genomen.
Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.

Kerstavond zaterdag 24 december

Orders die geplaatst worden op 23 december voor 18:00 worden op 26 december , tenzij dit premium kaarten betreft (hout, folie, stanskaarten, soft touch).

Orders die op 23 december na 18:00 worden geplaatst, of premium orders van eerder die dag, krijgen een verzenddatum van 28 december.

1e Kerstdag - zondag 25 december

Geen productie, geen verzending.

2e Kerstdag - maandag 26 december

Alleen pakketten worden deze dag geproduceerd en verzonden

Oudjaarsdag - zaterdag 31 december

Er worden op deze dag geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Orders geplaatst op 30 December na 18:00 worden 2/3 januari verzonden.

Nieuwjaarsdag - Zondag 1 januari

Er worden op deze dag geen bestellingen in productie genomen of geleverd. Op maandag 2 januari pakken we alles weer op.